CLOSE
 เข้าสู่ระบบ  |   สมัครสมาชิก   
banner

Welcome to Ananya Lipe

The Best Resort in KOH LIPE.

 วันที่พัก-วันที่ออก


cover

อนัญญา หลีเป๊ะ รีสอร์ทสุดหรูที่ดีที่สุดในเกาะหลีเป๊ะ

เกาะหลีเป๊ะเป็นเกาะไทยในทะเลอันดามัน อนัญญา หลีเป๊ะ ตั้งอยู่บนหาดพัทยาของเกาะหลีเป๊ะ ซึ่งเป็นหาดยอดนิยม อนัญญา หลีเป๊ะ รวมสิ่งอำนวยความสะดวกทั้งหมด สระว่ายน้ำกลางแจ้ง และสามารถเข้าถึงได้จากห้องพักเพื่อให้แน่ใจว่าคุณรู้สึกผ่อนคลายที่อนัญญา หลีเป๊ะ

รายละเอียด
cover

ทำไมต้องมาพักกับอนัญญา หลีเป๊ะ

หลีเป๊ะ รีสอร์ท รีสอร์ท ติดชายหาด พร้อมสิ่งอำนวยความสะดวกครบครัน พร้อมสระว่ายน้ำที่ใหญ่ที่สุดบนเกาะหลีเป๊ะ ในตอนเย็นสามารถนั่งชมพระอาทิตย์ตกที่หน้าหาดและรับประทานอาหารที่เราพร้อมรับรองได้ว่าคุณจะ ประทับใจกับการผ่อนคลายที่ลืมไม่ลงนี้

จองห้อง
palm

อนัญญา หลีเป๊ะ รีสอร์ท

มีห้องเดี่ยวและห้องคู่ในโรงแรม มีทั้งหมด 67 ห้อง แต่ละห้องสามารถมองเห็นวิวทะเลที่สวยงามและท้องฟ้าสีคราม ชายหาดสีขาว และน้ำทะเลเป็นประกายระยิบระยับ ไม่เพียงแต่คุณจะได้เพลิดเพลินกับทัศนียภาพที่สวยงาม และสัมผัสได้ถึงฝีมือเหนือธรรมชาติของธรรมชาติ ห้องพักของโรงแรมมีระเบียงที่ออกแบบอย่างสวยงามซึ่งท่านสามารถเพลิดเพลินกับวิวทะเลจากระเบียง การจัดวางภายในมีความทันสมัย มีสระว่ายน้ำสำหรับปาร์ตี้ คุยธุรกิจ วันเกิด และอื่นๆ จุดเด่นอีกอย่างหนึ่งของโรงแรมคือร้านอาหารที่นักท่องเที่ยวสามารถสัมผัสได้ถึงชีวิตในภาคใต้ของประเทศไทย คลับกลางแจ้งและชายหาดของโรงแรมเหมาะอย่างยิ่งสำหรับงานแต่งงานเพราะรายล้อมไปด้วยทิวทัศน์ที่สวยงาม และคุณสามารถเห็นทั้งท้องฟ้าสีครามและหาดทรายสีขาว ร้านอาหารของเราให้บริการอาหารนานาชาติ อาหารญี่ปุ่น อาหารไทย และอาหารทะเลสดใหม่ นอกจากนี้ยังมีของหวาน ขนมปัง เค้ก บิสกิต เป็นต้น ทุกฤดูกาลจะมีการจัดเตรียมผลไม้ต่างๆ ให้นักท่องเที่ยวได้ลิ้มลอง เพื่อให้ทุกคนหลงรักผลไม้ไทย เราคัดสรรวัตถุดิบแต่ละอย่างด้วยใจ ปรุงแต่ละจานด้วยใจ และรับแขกทุกคนด้วยใจ หวังว่าจะนำความทรงจำที่ยากจะลืมเลือนมาให้คุณ ยินดีต้อนรับทุกคนที่นี่!!!!!

รายละเอียด
palm

ACCOMMODATION

Ananya Lipe There are many types of rooms for customers to choose from according to the lifestyle of the customer with complete facilities. Food and beverages can be delivered to your room.

All rooms
cover
icon

แฟมมิลี่ สูท พูล วิวThe cheap UK breitling replica watches with practical functions are suitable for daily wearing.
14,800฿/คืน
iconจองห้อง
cover
5 Guests
icon
3-storey building

แฟมิลี่ สูท พูล แอคเซส


Vous ne pouvez pas manquer ces meilleures fausses montres rolex à des prix abordables!
 
18,800฿/คืน
iconจองห้อง
cover
icon

รอยัล สูท ซีวิว


With both low prices and high quality, Swiss AAA USA replica watches are worth having!
 
24,000฿/คืน
iconจองห้อง
cover
2 Guests
icon
42m²

ดีลักซ์ พูล วิว


The high quality replica watches UK at affordable prices are suitable for men and women.
9,200฿/คืน
iconจองห้อง
cover
icon

ฮันนี่มูนสูทซีวิว


You can find best quality but cheap US patek philippe replica watches on this website. Just place an order online.
12,800฿/คืน
iconจองห้อง

FACILITIES

Ananya Lipe There is a complete range of amenities available. Meeting rooms for meetings or seminars or kid club room For customers who come as a family Fitness room for customers who like to exercise And there are many other facilities to serve everyone.

All Facilities
cover

Ananya Massage

A good relaxation is a massage. Ananya offers a wide range of massages, including Thai massage, oil massage, and the sea breeze of Pattaya Beach.

cover

Fitness Club

Ananya Lipe offers a fitness center for everyone to exercise to the fullest. Ananya has both treadmills. bike chest muscle exercise machine Dumbbells of various sizes for service users to choose from.

cover

Kid Club

For kids, we have a kids club room ready for kids to have fun. There are ball houses, slide houses, worm tunnels, rocking horses and rocking giraffes, ready for children to rest as much as adults.

success

Success

However, message not sent.
This pop-up exists for demonstration.

+

Search your Room